+32 495/21 45 83 info@seobureau.be

Zet het podium op met de juiste sfeer

Vier tips om van uw zomerseizoen een succes te maken
17 juni 2019

Rol het tapijt uit en maak je klaar voor de pret, het zomerseizoen is aangebroken! Na al die wintermaanden en het kille voorjaar zijn de mensen meer dan klaar om uit te stappen en een paar goede tijden te beleven. Zorg ervoor dat uw evenement goed verloopt door deze tips in gedachten te houden voor uw volgende zomerevenement.

Ken de locatie
Laten we beginnen met de locatie, want dit is een van de meest over het hoofd geziene gebieden bij het samenstellen van een evenement. Zorg ervoor dat u de lay-out van de locatie controleert, zodat u kunt plannen voor stopcontacten en ruimtes voor verlichting en geluid. Als het een zwembad of een evenement in de open lucht is, zorg er dan voor dat je rond het water plant, dat de mensen nat zijn en dat de kans groot is dat het weer zuur wordt. Bereid je ook voor op de drukbezochte gebieden, zodat je de energie en de stroom van mensen rond het eten, de DJ of de open ruimtes kunt sturen.

Zet het podium op met de juiste sfeer
Denk na over het thema van uw evenement en laat alles wijzen op dat thema. Elk element zou moeten verbeteren en bijdragen aan dat centrale idee, met inbegrip van entertainment, eten, verlichting, linnengoed, muziek en serviesgoed. Probeer een uitzonderlijke uitblaasfactor in te bouwen, zoals een privétent of een verlichte zijplek om opwinding op te bouwen.

Maak gebruik van de kracht van kleur
Net als bij alle andere gebieden moet de inkleuring van uw evenement voortbouwen op uw thema. Overweeg echter het gebruik van thema’s die complementair zijn aan de zomerkleuren, waaronder felrood, geel, oranje en roze. De spannende kleuren zullen de menigte verlevendigen en een positieve sfeer opbouwen.

Vertrouw op de experts
Het creëren van een evenementvisie is al moeilijk genoeg; laat de profs het tot leven brengen. Je hebt genoeg om je zorgen te maken over de uitnodigingen en het verloop van de show. Werk samen met bekwame, ervaren, professionele bedrijven zodat u weet dat het geluid, de optredens, de bloemen en andere leveranciers het beste bij uw evenement passen.

Als er een evenement op komst is, bel dan de professionals van Mercury Sound & Lighting om alle details te regelen. Als u geluids- of verlichtingswerk nodig heeft, kunnen wij dit voor u verzorgen of de hoogste kwaliteit apparatuur huren voor de duur van uw evenement. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer dan 15 jaar ervaring in de productie van evenementen om uw droomevenement tot leven te brengen.  wp wp wp wp wp wp wp wp wp wp wp wp wp wp wp wp wp wp wp wp wp wp wp wp wp wp